Over

nijman-belnedbv

Bekijk ook onze producten

Nijman-belned b.v.

Nijman-BelNed B.V. is begonnen als een van de eerste pioniers, met een vaste verblijfplaats, in Oost-Europa. In het midden van de jaren 90 kwamen de eerste vrachten met turfbalen en palletplanken naar Nederland.

Wat destijds begon met het af en toe verladen van een vrachtwagen is inmiddels uitgegroeid tot het continue onderweg hebben van meerdere vrachtwagens vanuit de diverse voormalige Oostblok landen waarmee wij intensief werken, te weten de Baltische Staten Letland en Litouwen, verder Belarus, Oekraine en Polen.

De handel in houten producten is datgene waar Nijman-belned BV zich volledig op heeft gericht. Deze handelsproducten bestaan uit allerhande houten pallets, palletdekken en pallethout in iedere maatvoering, verder uit haardhout waarbij de 6 meest gevraagde houtsoorten de boventoon voeren, te weten Berken, Beuken, Elzen, Essen, Eiken en Haagbeuken, welke wij leveren in de z.g. 1 RM en 2 RM boxen alsmede in 22 liter en 40 liter netzakken. Daarnaast doen wij ook in allerhande klein meubelen tot houten gebruiks en relatie / decoratie artikelen in de breedste zin van het woord.

Uiteraard houden we altijd de vinger aan de pols met betrekking tot nieuwe producten.

Doordat Nijman-BelNed B.V. beschikt over een breed netwerk van zelfstandige agenturen in de 5 bovengenoemde landen, kunnen wij met zorg de producties controleren en de transporten regelen, en waarborgen wij zoveel als mogelijk de kwaliteit en de continuïteit.

Door de jaren heen is Nijman-BelNed B.V. met slechts een paar vaste mensen een behoorlijke speler in de markt geworden. Wij durven daarom ook te stellen dat Nijman-BelNed B.V. staat als een hunnebed.How it's done

Bekijk onze televisie uitzending, hierin wordt verteld wie wij zijn en wat wij doen.